dimecres, 21 d’octubre del 2015

En resposta als vostres comentaris i una mica més de materials!


Bon tarda nois i noies de l'escola Lluís Vives! Bona tarda benvolguts i benvolgudes!

Moltíssismes gràcies pels vostres comentaris! Ens ha fet molta il·lusió rebre'ls!

Ens encanta llegir la vostra opinió i saber que heu gaudit molt de l'experiència que us ha proporcionat l'estada a Empúries amb els vostres companys i companyes, amb els vostres mestres i amb nosaltres. 
De ben segur que heu après molt i això fa que tingueu més ganes d'aprendre encara més! I molt important... l'haver estat convivint durant tres dies tots junts i amb els vostres mestres us ha permès conèixer-vos millor.

Us encoratgem a que continueu sent tant curiosos i treballadors! I ens encantaria retrobar-nos amb la vostra escola una altra vegada!

He publicat tots els vostres comentaris, només cal que cliqueu a sobre "comentaris" que heu fet a les diferents entrades del blog i sortirà l'escrit que heu fet. No els he respost un a un, sinó que ho faig, aquí, en aquesta nova entrada al blog, de manera general.

Si teniu alguna foto la podeu també enviar a l'adreça blogger que tenen els vostres mestres. Quedaran automàticament "penjades" al blog.
Com sé que sou molt treballadors i eixerits us faig arribar l'enllaç del reportatge que fa uns anys va emetre TV3 i el Canal33 sobre l'enigma que s'amaga darrere de l'estàtua que vam poder admirar al Museu d'Empúries.

Aquest reportatge exposa un problema que ha acompanyat l'estàtua d'Asclepi des del seu descobriment l'any 1909, és a dir, si l'estàtua representa realment Asclepi, déu de la medicina, o Serapis, una altra divinitat grega d'origen egipci.


Si el voleu veure per arrodonir la vostra visita a Empúries... aquí el teniu:

Esperem que aquest vídeo us ajudi a comprendre una mica millor el treball dels historiadors i arqueòlegs, sempre a la recerca de noves hipòtesis que verifiquin o desmenteixin el que es donava ja per fet i definitiu!


Gaudiu d'aquesta meravellosa obra, tot un símbol d'Empúries i de l'art de la Grècia Clàssica!


Voleu saber la continuació de la història d'en Màrius i la Gal·la quan són una mica més grandets?
Aquí teniu l'enllaç del conte "Màrius i Gal·la". Cliqueu a sobre del títol del conte i el podreu descarregar.

Ja ens contareu si us agradat aquesta història. Esperem les vostres opinions!
Animeu-vos a fer més entrades al blog

Una abraçada de part de tots nosaltres!
Que tingueu un bon curs!
I moltes gràcies!

Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada