dimecres, 7 d’octubre del 2015

De tornada a casa! Valoració de l'estada


Benvolguts i benvolgudes,Esperem que el vostre viatge de tornada a casa hagi tingut lloc sense cap contratemps.
També desitgem que la vostra estada hagi estat molt profitosa.

Finalment, us enviem l'enllaç al formulari de la valoració de l'estada.
Un cop completada, cliqueu a l'Envia que hi trobareu al final (sapigueu que no us la deixarà enviar si queda en blanc algun dels apartats marcats amb un asterisc).

Per a nosaltres són molt importants les vostres opinions i propostes per tal de millorar el nostre servei.

Si feu algun treball posterior sobre Empúries, Arqueologia o els Aiguamolls i genereu nous materials, murals, exposicions, etc, ens els podríeu enviar. 

Penseu que ens agradaria compartir-ne els resultats: poden ser útils per a altres centres.
Si necessiteu algun material o recurs complementari, només l'heu de demanar.

Us faig arribar l'enllaç del blog del professor Biel Pubill de l'Institut de Flix "Pedra, paper, tisores". És molt interessant! entreu-hi!

Moltes gràcies per tot i fins la propera!

Carme i l'equip del CdA Empúries


11 comentaris:

 1. Som la Sílvia, la Carla i la Roser. EL camp d´ aprenentatge ha estat molt divertit i molt bonic.El que més ens va agradar van ser les ruïnes i els
  Aiguamolls perquè vam poder veure molts animals desconeguts per nosaltres encara que els havíem vist a classe. Les ruïnes també ens van agradar perquè vam veure l´estàtua d'Asclepi i les coses que feien servir els romans i els grecs a la antigüetat .Van aprendre i ens vam divertir molt, però tot i així vam trobar a faltar una mica als pares.
  Merci Carme, Eusebi i Gerard per ajudar-nos !!!!

  Merci Carme i Eusebi per ajudar-nos a les coses !!!
  Sílvia,Carla,Roser

  ResponElimina
 2. Jo sóc en Daniel i vull comentar-vos que m'ho he passat molt bé, sobretot als aigüamolls. Aquest cda m'he divertit molt i he après coses noves. Moltes gràcies per aquesta experiència.

  ResponElimina
 3. Al camp d'Aprenentage m'ho he passat molt bé,amb els amics,els professors sobre tot el Santi que em feia riure.
  M'havia agradat, de nit ens feiem bromes,amb llanternes i tot.
  Jo vaig estar al grup 2 i el que més em va agradar van ser els Aiguamolls.
  I aixi m'ha lo havia passat molt bé.Però lo que menys m´havia agradad es perdre el meu grup m'havia perdut,gracies! gracies! Artur Kamalyan

  ResponElimina
 4. Hola soc en Aymane a mi les colònies m' han encantat però hi ha algunes coses que m' agradaria haver fet,volia anar a la platja però a banyar-nos.M' ha agradat, els jocs a que jugaven en Màrius i els seus amics i el que més m' agradat és visitar la ciutat romana i grega i els Aiguamolls de l' Empordà em feia il·lusió veure un cigne.M' han agradat molt,gràcies a tots,sobre tot l' Eusebi.

  ResponElimina
 5. Hola.
  M'ha agradat molt anar al C.d.A ,m'ho he passat molt bé i també m'han agradat molt les habitacions amb les taquilles i el mini parc que hi havia afora.Vull tornar a veure els ocells i les ruïnes i tot el que vam fer.
  Vull tornar!!! =D
  Saray Zambrano

  ResponElimina
 6. Jo en vaig quedar a l'escola i no vaig anar al camp d'ampremtatge per això he estat a l'escola amb els de 4t vaig fer uns fulls que em va donar la Pilar. M'he sentit malament.

  ResponElimina
 7. Hola soc Dani Garcia.
  El que més m'hagradat es quan vam anar a les ruines i vam jugar jocs que feian abans i als Aiguamolls de l'Empordà me lo he passat molt bé.

  ResponElimina
 8. Hola soc l'Adrià.
  El que més m'ha agradat es quan vam anar a les ruïnes, i vam fer els jocs, que feia en Màrius. També quan vam anar als Aiguamolls de l'Empordà. El Cda Empúries m'ha agradat molt, m'ho he passat molt bé, gràcies a tots.

  ResponElimina
 9. Al CdA m' agradat molt perquè ens van ensenyar els tipus, com d' aus. També vam veure una serp i una granota. Els professors del CdA eren molt amables i molt bons amb tots nosaltres. També vam anar a les ruines i vam veure a Esclepi. També m' agradat el museu perquè vaig veure moltes peces antigues. El que més em va agradar va fer el signe de la sort dels romans que era una PENIS !!!

  ResponElimina
 10. Hola soc la Mimount i voldria dir-vos que experiència del C.d.A de Empúries ha estat molt bonica i divertida m'ho he passat bé com quant vam mirar els Aiguamolls i que estava ple d'aus i mamífers ,també quant vam anar a veure l' Esclepi , al forum i finalment m'ha agradat veure les ruïnes .
  Gracies per tot!!!

  ResponElimina
 11. En el CdA ho he passat molt bé perquè ens han ensenyat les ruines de la ciutat de Roma, les Gregues, també ens
  han ensenyat moltes aus i animals, l' animal que més m' agradat ha estat el crac d' aigua americà. Per la nit podiam parlar els uns als altres a l' habitació.

  David i Andrès.

  ResponElimina